Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha lite medlidande

och skänk en liten slant, och rädda hela världen
du rika medborgare uti Sverige land
Skänk sen en till och en till
Ja, vi kan ta hela plånboken ifrån dig, om du vill
För vad ska du egentligen ha pengarna till?
Så skänk nu hellre en liten slant och sluta upp med att köra med en sådan där riktigt dålig stil!!!

Ha lite medlidande...

Ken Cassel
16/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-16 16:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel