Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju hitta poesi i det mesta.


Kort poesi.

Broderi


Att sy med fina stygn,
det kallas att brodera.
Men broderi kan vara mycket mera.
Att fläta ord till ord,
och skapa mening däruti,
kan även vara broderi.




Fri vers av Berth
Läst 737 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-16 17:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
Och poet betyder
ju fabrikör något
tillverkas ju... Som
när Du flätar ihop
Ditt scoop! Så gott!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth