Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pillitokerna i undergång




De ”ledande” politikerna i Malmö och Köpenhamn
Är eniga om att de behöver en tunnelbana

Hoppas de är eniga om att Malmö Köpenhamn
Ska betala skiten med….

Så det inte blir lika vidrigt som med bron
Och Tunnelbanan i Stockholm som betalades enligt uppgift

Av LKAB i NORRBOTTEN där vinsterna ”plöjdes ner”
I orter som varken fanns berg funktions eller lokalmässigt i närheten…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-12-16 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO