Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän


Han hade vita skosulor
Och vitt hår från barnsben
Tydligen
Brunbränd som en pepparkaka i hyn
Efter en vecka på cypern
Skrattgropar som, ja man kan undra
Och gick med näsan i vädret kändes det som
Och såg så dryg ut…
Första gången jag såg han
Men visade sej vara en helt underbar människa
Och är en av mina bästa vänner fortfarande efter en
Massa år




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 09:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart med trofasta vänner.
2011-12-18

  Anita Brännström VIP
Visst kan man missta sig....man ska aldrig döma i förtid....
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO