Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen djävul

Någon satanist
Så att behöva plåga andra tycker jag är allt för trist
Hellre så lever jag livet som en fri fågel som sitter och kvittrar
lite fint på en liten kvist
Jo, men visst, så skulle jag kunna bete mig som ett litet svin
Men det ligger inte i min natur
Och tur är väl det
För jag tycker inte om att gå omkring och behöva titta mig om hela tiden
bara för att jag har varit riktigt ful
Riktigt ful emot andra
Nä, för det kan inte vara så kul, då alla en bara vill klandra...

Jag är ingen djävul!

Ken Cassel
16/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-16 22:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet Ken, du är ingen djävul
2011-12-16

  Ninananonia VIP
:) hihi du är härlig Ken :)
2011-12-16

  Elwania
Nej du är nog ingen djävul
jag tycker om din text
den gav mig ett leende
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel