Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem som helst

Det finns rykten om mig själv som jag aldrig vågat tro
Det finns platser här i stan där jag aldrig velat bo
Det vi kallar evig vänskap kan ta slut i framtiden
Men än så länge känns det fint, om vi kan skilja nu från sen

Och jag har vänner som väntar på mig, långt bort från skola och slit
Och vem som helst som tycker om mig får gärna komma hit

Juni, juli och augusti flög förbi som håltimmar
Och sommarns glädje och passion gick att spela på gitarr
En låt i mitten av ett album sammanfattar allt vi sett
Om allt känns fint och kul och bra, behöver inget kännas rätt

Och vi har vänner som väntar på oss, långt bort från ångest och sorg
Och vem som helst som vill fira med oss, kom hit till sommargöteborg

Livet skiftar som moln och väder
Tempot ändras snart igen
Hösten kommer till Sveriges städer
Nu tror jag att jag kan njuta av den

För vi har vänner som väntar på oss, vi ger bort kärlek och skratt
Och vem som helst som vill ta för sig, sjung med oss inatt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gurkmeja
Läst 258 gånger
Publicerad 2011-12-18 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gurkmeja