Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå på tomgång

jag vill få varje fotsteg att lyfta, sväva
jag vill känna livet rinna till i mina ådror
piska liv i varje cell

men jag sväljer allt jag försvinner inåt
och ingeting längre spelar någoting alls och min sång
har tystnat tiden stannat och bullret avtar och frustrationen eskalerar
jag eskalerar och du rinner över min själ




Fri vers (Fri form) av passion
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-12-17 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passion