Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är historia nu

du var ett oskrivet kapitel i mitt liv
bara påbörjat och lämnat till hälften

jag vacklade till från fortsättning till slut
fällde tårar, rev upp minnen, gjorde misstag

jag ville stanna hos dig men jag visste inte
vad jag kunde göra//säga för att läka dig

jag försökte
trots min längtan efter att få gå vidare

men det är inte så lätt att ständigt bli påmind
det vet du, du om någon
borde veta//förstå mina reaktioner

inatt hjälpte du mig att skriva de sista raderna
vi avslutade allt och jag tog tillbaka mitt hjärta
åh älskling, du är historia nu

du valde att ta bort ditt stöd för mig
att inte lyssna// på mina versioner

för det kan aldrig nånsin bli lätt
när man inte får blunda och glömma
du, om någon borde förstå mig

men whatever, vi är historia nu
ett avslutat kapitel

jag vet inte vem jag nu ska gå till
men jag klarar mig nog, det är okej
jag har nog ändå aldrig haft dig//på riktigt
åh älskling, du är historia nu




Fri vers av passion
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-02-12 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passion