Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dessa ord

hon sa till mig, du är för framåt
jag kunde inte förstå
hur kan man vara det när man är blyg?
sen sa hon, du tar för mycket plats
jag har aldrig nånsin känt mig så ensam
det var inte meningen att försvinna
jag har alltid känt att jag gett andra en chans
hon sa, vad har hänt med dig?
och jag hade inte alls någon aning
så jag flyttade ut från mig själv
och lät allting pågå
för jag orkade inte bry jante

dom sa, hon har försvunnit
du har blivit så tyst och genomskinlig
precis som jag alltid känt mig
och ändå måste ni prata
för ni blir aldrig nöjda
och jag orkar inte bry mig

det spelar ingen roll hur jag än är
hur mycket av mig själv jag är eller inte är
ingen kan bli perfekt nog i små flickors naiva fittstim
jag vill inte kämpa lika mycket som er för att vara någon
och ni kan inte acceptera det, livet är konkurrens och inget annat
jag vill inte bry mig, jag är ingen seeker, dra mig inte tillbaka
för jag har fått nog.





Fri vers av passion
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passion