Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skilda världar


och det var en drabbning av existens
som när yra snöflingor konfronterar åskan
hur två annorlunda vilsna motpoler
när lag syd mötte lag nord
dålig koordination eller de bästa någonsin

yin-yang princip
okontrollerat strösocker & dilemma
allt i naturen upprepar sig eller ska vi
ska vi kalla det harmoni när
en sjujäkla frontalkrock diskuterar hur
två skilda världar drabbar samman
och det gick inte, det gick inte
hjärtat är kärlekens kyrkogård och
vi förlorade allt vi begravde allt
det gjorde ont men vi gjorde det ändå

whatever, jag älskade dig
men vi övergav varandra ändå
slet yin från yang
och återgick till våra skilda världar
det var nog bäst så vi skulle ha stannat
vi skulle ha stannat där
men vi väckte det obesegrade sömnlösa
det svider det värker men glöm det glöm det




Fri vers av passion
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 19:56



Bookmark and Share


  Piece
värker i mitt hjärta, så bra är det:) fast den flyter inte helt och hållet klockrent.
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

passion