Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske hjälplös

vet inte
hur arg man kan bli
hur länge det kan pågå
och jag vet inte
varför jag saknar
längtan i mitt hjärta
mina bistra leenden
kanske är det min jakt efter hopp
som jag mist för längesen
och kanske är det den vilja jag har kvar
en svag tro på något fint
för jag har ju upplevt
känt och skrattat åt
kanske skrattade jag för länge
för jag vet inte hur jag ska få det tillbaka




Fri vers av passion
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passion