Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://youtu.be/pVrJ1mqgqQA




rökruta

 

 

 

Jag skrev i rök

en droppe steg

avancemang mot ljus

ny död nu

 

 

brevet från tunnelbanan

ett samtal som havet

(rökring fladdrar bort)

i fasett

förintar

 

 

en glömd framtid

musikaliskt undangömd

kom helvete

kom högt vatten

födelsen brinner

nu

vid mörka altare

 

 

 

 

kaos hör du

Antikrist

viskningen av

Jaget som anarkist

 

min fria hand

frusen av sympati

(varmrökt glödpelare)

utanpå din ficka

inte ens nära

 

nattvak över ord

onödiga att minnas

kom brott

kom dom

flykten tar mig

ingenstans

bara hit

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 619 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna