Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan undra över skuld



Man kan ju faktiskt undra på om nån som är inlåst
Som den nu dömda häktesmördaren
Verkligen har samma skuld, som vem som helst

Då han var inlåst i statens ”vård”
Med allt vad det innebär
Av psykiskt påfrestning

Nu döms han uppenbarligen som ”vemsomhelst”
Och det när staten faktiskt har ansvaret för allt i hans liv
Ett påtvingat sådant…

Men staten tar uppenbarligen inget som helst ansvar
Alls men de skapar en massa aggression




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO