Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskräckningsvård


Om plitarna får råda
Så får du sära på båda
Fram och bak ”för rättvisans sak”

Och det är inte förvånade om nån av dom sen dör
För med tanke på det hat dom skapar och odör
Är mer konstigt om alla dom får leva

”Böj dej fram och skreva”
Väser den skeva vakten med dam-skägg
Sina sjuka sexuella lägg




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger
Publicerad 2011-12-17 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO