Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges förtryck idag


Rättvisan som apa?


I Ravensbruck
Fanns en dryck eller mat
Det var samma sak
Ingen vet om det hat den skapa

Men en del av detta
Försöker man på Färingsö
Att återskapa
Efterapa

Har ni hört om rättvisan som apa?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-12-17 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO