Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troende trende eller tro ände



Jag tror jag tror jag tror, sa tanten
som skulle gå på vattnet,
de funkade
inte

så hon sa sen
"det var väl det jag trodde"
fnysande då naturligtvis...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO