Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ett öl som jag drack en gång i Ystad


Gorilla




Det finns ett öl som heter Gorilla.
Har du hört det min lilla,
Gunilla?

Om du någon gång tänker grilla,
så gör det min lilla,
Gunilla.

Då kan du ju lämpligen spilla, lite Gorilla
i glasen, min lilla,
Gunilla.

Det smakar alls inte illa,
det försäkrar jag, min lilla,
Gunilla.

Jag spottar gärna ut min prilla,
det lovar jag, min lilla,
Gunilla.

Om du bjuder på ett glas gott "Gorilla"
När du skall grilla, min lilla,
Gunilla.

Men om du blir full så låt ingen pilla
på din lilla,
Gunilla.




Fri vers av Berth
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-12-17 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth