Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hoppas...


Min hand...


Min hand
Är utsträckt
För någon särskild
Någon speciell
Snart
Får vi se
Om hon tar den...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 242 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-17 11:30



Bookmark and Share


  Rise Little One
Håller tummarna för dig TT....
2011-12-17

    ej medlem längre
Hur kan du med så få ord uttrycka så stark längtan...magiskt!
2011-12-17

  Maiah VIP
hoppas , hoppas, hoppas det... samtidigt kan du sjunga på låten... sträck ut din hand och finn en hand i din......nej sjung inte...det kan förstöra ögonblicket..
ps. ett extra litet K har smygit sin in i ordet särskild
2011-12-17

    Birgersdotter VIP
Hoppas ....styrketankar till dig..
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT