Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du tappat din sko



Har du tappat din sko
Eller var det kanske mer en stövel
En lång sådan
Lång som ett ben, inget för de kortbenta
För då når den över liksom…
Når upp…

Den hänger här, på en dörr
Till ett skåp
Och det som är därinne är nåt
Som…
Men det är mer intressant att tänka på
”vad som varit i denna stövel”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger
Publicerad 2011-12-17 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO