Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


---


Om vi pratar med en främling idag

och en ny främling imorgon

Gör vi då vad ingen annan gjort?

Vi slutar inte

Vi måste hitta

Tack snälla hjälp

för kärlekens skull





Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-12-17 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist