Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skald skvalp eller skalp


I Buchenwald
Fanns en, skald

Han hade det nog lika djävligt som den svenska
Motsvarigheten

FÄRINGSÖ där sitter en mö
Begrundar sitt öde, på den ö. som skaldinna

Att försöka bevisa sin "oskuld"
som kvinna.... till kvinna, då kan man finna

Att åklagare inser att hon blivit djävligt tvingad
Men "måste ändå" vara "tingad"

Av de vansinniga försvararna av
Den svenska "lagen", SVAMMEL tinget

Fast de vet att, de svamlar men
De kallar det bevis, det de samlar

För att få domar
Hur dumma de än är...



Gäller för Sverige är en rättsstat
Påstår Fredrik Reinfeld......






Men han har påstått mycket, se bara på de
"privata initiativen" sponsrade av M.... stölderna från folket

(det kan M ta på sej däremot inte pension och kvinnlig rösträtt)
(som en av de dummaste i ledningen för M påstod)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 101 gånger
Publicerad 2011-12-17 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO