Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 




falla snett


när tonerna dör ut
och taket kommer ner

och man sväljer


när det gör ont att
plötsligt se sig själv
som den man faktiskt är


är det en prövning

ingen lek
att falla snett

 

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-17 19:36



Bookmark and Share


  dubbelve
mycket fint, den plus ont att falla.
2012-01-04

    ej medlem längre
Taket kommer ner o man sväljer ...

Där har du mig redan!
Falla snett...
Denna är Bra!
Dina ord får mig att tänka om,
om o om igen..
Falla snett, på sniskan, på fall hamnar hon...
igen, mänskligt, naket.....
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.