Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skickar jag till Statens Järnvägar...,SJ


Julkort nr 16,2011

God Jul SJ, gamle vän
än mer konstigt att Du lever än

Tågen går ju så illa
så det liknar ett skämt
fler står ju stilla
och inget har hänt
fast det lovas
att det ska bli bra
så blir det sämre ,mest varje da´

Bussar får köra
många de turer
ingen tycks höra
på de som tjuter
Nog !
och INGEN log
de flesta gråter
problemen åter
NÄR ska SJ funka (?)
ren "hjärnpunka"..........

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-12-17 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska