Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet




Tiden läker inga sår, det är om dagen
vi gör oss så pass illa

att natten, inte går - att genomlida









Fri vers av Baystream
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 23:04



Bookmark and Share


  blaite
Detta är jävligt bra helt enkelt
2011-12-18

    ej medlem längre
Välformulerat

Och tvärtom kan tiden fördjupa sår...de blir som infekterade sår som växer och sprider sig
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream