Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murningstider tyst som muren



Muren brast
Föll
Eller tog rast
I hast

Det är 20 år sen nu, nej mer
Sen STASI och Honecker
Fick göra som de ville med de som inte
Hörde till de som intellektuellt lät sin rättsheder fara
Och flyga

Till förmån för den tunga och dryga kommunismen
Som ville ersätta förnuft, med praxis och idioti




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-18 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO