Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser gnälligt


En del även här
Läser som fan läser Bibeln

Sökande bökande, hökande mökande
Fel och sätter lökar ner för att kunna

Gnälla en del senare när det växt till sej
Senare med…. ”rätt” gödning eller var det med
Fel…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-12-24 19:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det otäcka är ju att Satan faktiskt läser Bibeln.
Och det märker man när man hör vissa förkunnare. Tyvärr.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO