Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser på film



Soffans svarta skinn, varmt mot ryggen
det var inte mina läppar som kysstes

Och i just det slaget, var det ofrånkomligt


Saknar dig, här, just nu. Väldigt mycket.

Forsande, de ensammas sånger
genom blodomloppet












Fri vers av Baystream
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-18 13:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att han lämnar dig ens en timme förvånar mig.
Jag skulle ha svårt för det.
2011-12-18

    ej medlem längre
Stark text..som vanligt

Och heder åt den som tar dina foton..de är såååå fina
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream