Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skickar vi till all världens mödrar.......


Julkort nr 18, 2011

Mödrar i världen

Lyss´nu på mej !

tala med era söner

om Viktig Grej !


Gör det när dom är små
för de kan räddas då


Tala om FREDEN
att DÖDA är fult
att behärska vreden
och då, fullt ut !


Mödrar i Världen

Lär era söner

att KRIG är ONDSKA

bättre med böner

och det ÄR BRÅDSKA !

Annars blir de SOLDATER

MÖRDARMASKINER !

med hemska olater

och blodet rinner !


Mödrar i Världen
gör denna
gest
då ni släcker härden
BOTAR KRIGETS
PEST !!!!!!

-----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-18 19:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Totalvägra!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska