Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ger jag till Världens Fäder.....


Julklapp nr 18, 2011

Ni får, av mig, FYRA ord i GULDbokstäver som ni ska visa för Era barn ,varje dag, resten av livet ! Orden är:

"FRED ! KÄRLEK ! FRIHET ! RÄTTVISA ! "


God Jul till All Världens Farsor !

-----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 20:07



Bookmark and Share


  aol
så sanna ord tack vännen
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska