Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför aldrig fortsättning?


Ser på
4 bröllop och en begravning
Ser på och njuter
Men

Man ville gärna se fortsättningen
En av dessa filmer man bara vill
Fortsättningen på

Vad hände?
Blev de så lyckliga som de trodde?
Bara sådär….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 256 gånger
Publicerad 2011-12-18 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO