Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och det skulle Palm sy in på Storduken.


Julkalendern nr 18,2011: "Palms Julmanifest !"

Som text nr 18:

"Jag manifesterar Julen
inte den kommersiella
utan den rättfärdiga Julen
den internationella
som bär ett budskap fram
att ALLA ska för det Goda tala
gärna Glädje och Glam
att Kärleken uttala
låt DET budskapet spridas
och INTE alls förvridas
att det, i God Jord falla
och att det gäller ALLA......"

Lucka 18 går samma ärende:

"Ett Manifest för Julen
fast himlen är mulen
är våra stämmor klara
vi sjunger det uppenbara:
Att Godheten ska vinna
Och Ondskan snabbt försvinna..."


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska