Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivt tänkande




Jag var gnällig och tjatig
ja rent av gnatig
om livets besvär
varför jag lever har

Då skulle jag
tänka positivt
tänka
det kunde varit värre!


Så jag började
vara kreativ
tänka positiv

och såg snart
att allt blev



värre,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-12-18 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten