Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min resa till Auschwits för några år sedan påverkade mig djupt.


Auschwits II

Jag förlorade kontrollen ett kort tag
Några sekunder kanske
Jag tänkte på alla kroppar
alla döda
Jag tyckte jag kände lukten av bränt kött
Tyckte mig
känna samma skräck
kunde bara tänka
att varje bit jord jag gick på
hade det en gång legat en död människa
en människa med drömmar och känslor

Tvångstankar
fick panik
och sprang ut genom
Dödsporten
tog ett djupt andetag
som stoppade gråten
från mina ögon
Tänkte
att allt är över nu
ville tänka
att det aldrig hade hänt

Men jag vände mig om
och såg
den stora järnporten
järnvägen
helvetet




Fri vers av Corint
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 00:38



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Du berör och dina ord skapar en närhet till alla olyckliga andar som plågandes blev kvar i en fruktansvärd del av historien. Viktig text där du får fram budskapet med full kraft.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Corint