Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även du kommer dö

Din själ har nu lämnat din kropp
för att söka sig en annan boning
Ännu en gång har kroppen förlorat
Men själen levt vidare
För att söka sig en annan form.

Stackars änka nu så ensam
se på skuggorna runt omkring
Är döden där eller inom dig
Vad ska du göra med din ensamhet?

Du din girige mutant
Din förtryckare och makthavare
Tror du på Guden som vill oss så väl?
Eller tror du bara på dig själv i all din rikedom?
En sak är säker:
Även du kommer dö
Även du kommer glömmas
även du kommer försvinna




Fri vers av Corint
Läst 90 gånger
Publicerad 2011-12-19 00:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I' m looking forward to death" (Dead Kennedys).
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Corint