Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivit den 18/11 2003...Sakta läker mitt krossade hjärta. Sover inte, äter inte, festar inte, gråter bara. Men det som inte dödar härdar ju...som det heter.


Obesvarad kärlek

Det gör ont att höra dej skratta men ändå lyssnar jag
Det gör ont när våra ögon möts men ändå söker jag din blick
Det gör ont att veta var du finns men ändå frågar jag
Jag vet att du inte älskar mej men ändå undrar jag

Om det är det här som kallas kärlek så vill jag inte älska.




Fri vers av Corint
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 18:50



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
var modig och skriv om dikten baklänges.. och låt orden fara iväg med dig.. i kärlek och sorg hittar poesin sin egen väg om man bara vågar!
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Corint