Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi såg

Vi lämnade världen
som vi trodde att den var
vi såg
någonting annat än vad vi ville
Vår verklighet
slogs sönder
av alla rösterna inom oss
skräck och förtvivlan som fanns
men endå inte
På en plats så långt ifrån
våra drömma
så långt ifrån
så nära

Vi såg
spår av en annan tid
som ingav oss
respekt
sorg
smärta
för all ondska
som fanns kvar
I världens ände
på en plats
så långt ifrån
vår verklighet




Fri vers av Corint
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Corint