Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderade ofta över vad som gör att människor som gör onda handlingar endå klarar av att leva med sig själva.


Hur

Hur gör du när du sårar
hur gör du för att slå
hur gör du för att sova
med alla dessa sår

Hur gör du för att leva
hur gör du för att se
hur gör du för att blunda
hur gör du för att le




Fri vers av Corint
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Corint