Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om en marsch över en tundra, och 'en burk sill' - nyårsminne. Tack.




Lagar; Crow över en is

 

 

=

 

Nöden har en Lag;
* Åtgärda!

Framgång har två lagar;
* Avslöja aldrig den andra!



Själv har jag 3 lagar;

De två här ovan och en för sillinläggningar;

"Om ättiksöverskott:
Utmana aldrig en fiskmåne i fas 3, och ta bort extra löken.
Vitlök förbjudet."

 

God mat stavas med rejäla portioner och grammatiken lyder;
Desserten först!


Klausul: Poeter undantas 3e lagen i fas 3, i och med soldis i sinnet.
Invänta tillrättning enligt två steg;

* Tid

* Framgångslagen.

 

 

Vid nöd;
Åtgärda med hoppsasteg i kö med händer på axlar på framförvarande - till tonerna av "Feeling Blue" på blank is - 10minuter snöänglar på varsin sida blåmärkena, och vidare;
Ta er snabbt in i första bästa kåta för upptining och insikt:

 

En burk sill är inte hela världen
så länge inte isen lagt sig för gott.

 

 

Istiden må ha existerat
men bete sig som om den är nu
verkar lite väl;

 

Lag att fyra:

 

Kyls-Lagen

=

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-19 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri