Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejk eller fäjk


Ska vi älska sa hon
Viskande, närmande, åtråligt
Och man undrade vet hon vad det är

Sen så viskade hon va skönt
Men efteråt när det var slut, så sa hon det kvinnliga
Mord och hämndvapnet som vissa tar till

”jag kom aldrig med dej”
”Jag fejkade varje gång”
och han svarade

Tänkte svara med, ”synd för dej då, dumskalle”
För, visste man inte, sa hade man inte kunnat göra nåt
Men tillfället var liksom för upplagt för att slösa bort

Så de blev några andra ord
Typ så han svarade
”det gjorde jag med”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-12-19 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO