Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvalande


Talande
Skvalande
Är det förfarande
Som de förförande tar till
När de inte får som de vill
Med det andra innan:
Malande

Och sist kommer kanske
Förhalande….
Förtalande….
Försvarande…
Och till sist så kommer försöket till
Snarande

Watch up!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO