Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lill thatcher och dito Pol Pot


NU har centerkärringarnas vanstyre verkligen
Fått sin vilja igenom

Från en knäppkärring till en annan
Den sista med Thatcher som idol

Den förra, ja de vete fasen
Pol Pot kanske…

Men de har gemensamt gjort mer för att förstöra
Svenskt näringsliv än några andra troligen



Pappersbruk
Stål industri
Och nu SAAB....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 19:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pol Pot är underskattad.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO