Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korea går på REA kanske


Kim Jong II är död
Man ska inte vara glad över folks olycka
Eller död
Men….

I detta fallet så undrar man faktiskt
Om de inte kunde det kunde vara det bästa som kunde hända
I Korea, i Asien, i världen rentav…
Att en sån ynklig människa som han
Skulle påverka världen så pass

Säger nog mer om världen
Än om Korea
Tyvärr




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 19:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då ska jag fira om Obama dör.
Han hotar världsfreden.
Och är ett svin.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO