Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går på samma skitiga mark

Vi går på samma skitiga mark, delar den
förorenade luften och vi brottas med
samma demon.

Vi sväljer smärtan, och vi båda spyr
upp de genom ögonen i form av saltig
vätska.

Och våra vägar vill inte mötas, även
fast vi har tänkt gå åt samma håll.




Fri vers av Makavelis
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-12-19 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makavelis
Makavelis