Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill jag skicka till ALLA som gisslar Julen ....


Julkort nr 19 ,2011

Varför HATA Julen ?
När den blott vill sprida glädje ..

Varför förakta Julen ?
När den blott vill ge .....

Julen behöver INTE va´kommersiell
Julen kan bara vara....snäll...
Och att HATA Vänlighet
och Generositet
gentemot sina egna och
andra
DET kan man väl INTE
klandra ?

Det är DÄRFÖR jag GILLAR Julen !!!!!!!

G O D J U L !!!!!!!!!


----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska