Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar mer om "tomtar på loftet" än någon mer "generös" handling..., dvs det rör sig om en "Äkta Pappskalle"......


Julkalendern , nr 19, 2011 : "Palm utser Årets Tomte 2011 !"

Palms val blev den spektakuläre programledaren JERRY SPRINGER (USA), som , i sin "show" med samma namn, lyckats "piratkopiera" Antikens Gladiatorspel , om än i en mer oblodig författning än originalen . Detta blir också dagens text , nr 19, till Storduken :

Jerry Springer

omkring Du springer

i öronen det ringer

publiken vrålar

åt par som grälar

fulord haglar

vulgära "trälar"


Kvinnor som horor
visar intima delar
och allt beror
på, vem man förfördelar

Vulgärt och rått
spe och spott
Springer slätar över
tjänar stora klöver


Män utan moral

en kvinna så banal

otro och panik

horeri och polemi

verbal dysenteri

språklig pest

ett logiskt bryderi

en skändande gest


och "Magister Springer"
UTAN något sting är
bara "leker Dr Phil"
utan någon stil

Destruktivitet !
Frustration !
DET är de epitet
som ges denna produktion ......

Lucka nr 19 behandlar samma tragiska ämne:

"Springer är som Caesar
lockar fram blodsmaken
manliga mesar
kvinnor visar baken ! "


-----









Fri vers av Mats Henricson
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Springer är ett svin.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska