Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen




Gårdagens magi

Vänder mig om och välkomnar

gårdagen

och

havet var så oändligt blått

ljuset så andlöst underbart

jag kan knappast förstå

att jag vilade i dagens famn

och vaggades av vinden

 

Gärdagens magi får mig

att vända mig om

igen och igen

och

igen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 22:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara minnen...:)
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP