Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nana utmanade. Shinin får gärna fortsätta. och den försvunna när det slutar driva med honom.


Fackla/curse

uppfläkt valfett blodfest i kallt vatten skriket från gula hörntänder - något slags reflekterande; nej förljugande

lungorna och andens rök och plymer och när de rör sig där språk

jag tappar en spegel. nej. jag tappar någonting på en spegel och den går sönder i många bitar. man kan spegla speglar

fladdermöss talarstol
ögats utsiktsbalans när räv kikar på stora byråkrater
under kallt vatten i ett badhus på kvällen

tusennålar i låren och självutvecklade blåmärken
man kan klia sig på så många sätt
för att crash och idiot och värnerhavet

som hur trött bor långt in i skulderbladen och skammen
och daldockan lurade tidigt på sommaren

pressade dissade gröna skulpturer och testiklar av hår med en röd hajs påle
ogern naivistiskt positiv metallisk analog cirkusmusik

volymen skruvas ner allteftersom pöbeln blir dummare

bokhögar och puns? bitch

en penna i min hand det gick sen kom färg vilken var först

när rytm går runt framförallt med axeln men också lätt offentligt trummande

pandora och norrlänska tolv-skjutare

hundra skrönor och allt dött och klöser sig ut ur skrevorna

för snygg för att inte

hundra brev från fridens höjd på vers

civil olydnad panoraman är




Fri vers av objekt3
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 04:25



Bookmark and Share


  Nanna X
jomen absolut du är för snygg för att inte skriva
och hur skulle världen se ut om du inte fick ut katastroferna genom fingrarna ; D ?
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3