Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärringfabler


Sveriges yngsta kärring
Som ska vara ”näringsminister”
Men frågan är om hon är närande mer än åt sej själv
Och kanske, till storföretagen
Precis som sin företrädare

Och hon besökte Trollhättan
Som om det skulle spela nån roll
Om hon kom dit
Men ”hade inga besked”

Som om, det skulle hjälpa den som söker jobb
Eller nåt…
Tröttande med dessa politiker
Som aldrig har nåt att komma med
Men snackar…

Snacka de går ju… men…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 16:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Slugt uttänkta...och människomeningar.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO