Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" kategori Familjeterapi hemma"


roliga timmen

 

ta en banan

skala banan

njut av dess glidighet

mosa den bland dina fingrar

blanda ihop med mjöl om du har det

lägg i så många ägg du har

(om du inte vet , känn efter med händerna)

konstatera konsistensen..

lukta, tillsätt eventuellt kanel för rätt stämning

lite salt eller...hm

obs ej russin...

en halv avokado om du har det

lägg den i som den är

grädda i ugnen......länge..... gör det nu.....

Lycka till med baket !




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läckert...!!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP