Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill jag (postumt) förära Karl Marx, avliden läkare och grundare av Marxismen....


Julkort nr 20,2011

Karl Marx
Du, ideologernas Ideolog
Vad skulle Du säga
om Du dagens samhälle såg ?

Jag tror Du skulle gråta
åt all galenskap
aldrig Du skull´ tillåta
så mycket faanskap !

Ditt Idealsamhälle
väntar än
på sitt Tillfälle
så sänd
Dina Signaler
till Alla "Mänskoskarer"
att Rättvisa ÄR målet
hör det jakande Vrålet !

------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska